Бившият футболист Благо Георгиев не спира да мърсува, въпреки че

...
Бившият футболист Благо Георгиев не спира да мърсува, въпреки че
Коментари Харесай

Фалшив съпруг и баща! Благо Джизъса напуснал Полина заради запой и евтини жени, а синът му не знае кой е

Бившият футболист Благо Георгиев не стопира да мърсува, макар че още веднъж стана фамилен мъж. Той към момента си ляга с разнообразни дами, въпреки да е женен.

Слуховете за раздялата сред Джизъса и Полина се оказват освен клюки. Двамата в действителност са се разделили, само че за 4 дни, и то по самодейност на Благой, който дори не уведомил брачната половинка си.

Татуираният някогашен състезател е забегнал с другари за половин седмица. Излязъл да играе карти и се върнал след няколко дни.

През това време Полина се спукала от терзание, само че откакто разбрала, че той физически е добре и не му се е случило нищо на здравето, терзанието й минало в бяс и гняв.

Цели 4 дни Благо се отдал на крепко пиянство и р@звр@т с леки дами. Не е ясно къде ги е осъществявал, само че най-вероятно в домовете на другари.

Джизъса и цялата му компания се наливали от заран до вечер, като измежду тях неимоверно участвали евтини дами, като някои от тях даже намерено си признавали, че са жрици на любовта.

Що за брачен партньор е този, който изоставя с 15 години по-младата си брачна половинка, за която е женен едвам от месеци, с цел да върви по леки дами и да се напива до зори, се пита в загадката.

Че Благой Георгиев е измамник, към този момент е вън от подозрение. Неотдавна в „ Търси се “ той сподели, че не близва алкохол, което не е правилно. Освен това той сподели, че се вижда постоянно с децата си, което също е неистина.

Джизъса не е виждал сина си Елай от 5 години, т.е. откогато детето беше бебе. Тогава Благо напусна Есмер и се върна в България. Един съзнателен татко и най-малкото човек би се прибирал понякога в Русия, с цел да вижда по какъв начин пораства детето му, още повече когато този човек е с финансови благоприятни условия да пътува постоянно. Благо обаче явно е подправен татко.

Есмер обществено разкри неотдавна, че не е виждала Благо откогато се изнесе и той въобще не се интересува от сина си. Дори не давал прехрана за детето, както е по закон.

Мъж, който живее отвън закона и нарушава непрекъснато всички морални полезности, що за християнин е? Още една от лъжите на Благой лъсна, тъй като сякаш е доста религиозен, а не стопира да прави грях след грях, освен това много съществени грехове са неговите.

Полина му е вдигнала скандал, щом се прибрал след 4 дни, само че той съумял да я омилостиви с нежни думи и подправени обещания, както е правил с всичките дами до себе си, преди още веднъж да ги съобщи.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР