Бившият финансов министър Владислав Горанов за втори ден бе на

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов за втори ден бе на
Коментари Харесай

Привикаха Горанов на разпит за кюлчетата

Бившият финансов министър Владислав Горанов за втори ден бе на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ", заяви БНР.

След близо двучасов престой той напусна постройката на полицията, само че не направи коментар.

Това е вторият следващ ден, в който някогашният финансов министър се явява на разпит. Днес Горанов е дал показания във връзка със сигнала на придвижване БОЕЦ за фотоси на пари и златни кюлчета в чекмедже на долап в стаята на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Във вторник той беше свикан по отношение на джипа, който той е купил на лизинг, а в следствие се оказа с клонирана кола двойник.

Случаят стана прочут през декември предходната година, когато Горанов се опита с колата да излезе в Сърбия и бе спрян на границата, тъй като се оказа, че колата е оповестена за търсене. Тогава някогашният финансов министър изясни, че е взел колата на лизинг, а от компанията обявиха, че евентуално става дума за по този начин наречените клонирани коли.

Според вътрешния министър Бойко Рашков обаче въпросът не е толкоз обикновен, а отговорите на зародилите въпроси ще станат ясни след края на почналата инспекция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР