Бившият директор на Българска армия Георги Илиев - Майкъла коментира

...
Бившият директор на Българска армия Георги Илиев - Майкъла коментира
Коментари Харесай

Майкъла: Лудогорец падна на нивото на Левски и ЦСКА-София

Бившият шеф на " Българска войска " Георги Илиев - Майкъла разяснява сериозно представянето на ЦСКА-София в последните срещи с Ботев Пловдив за Купата на България и шампионата. Според някогашния защитник е неприемливо в три мача против един и същи противник воденият от Любослав Пенев отбор да допусне цели осем гола. Майкъла отписва възможностите на ЦСКА-София за купата, като съгласно него тимът е още в сметките поради слабия Лудогорец този сезон, който бил паднал на равнището на Левски и " алените ".

" Така и не се усетиха да сложат един човек до Неделев. Той си игра самичък и в трите мача. Изиграха положително първо полувреме в Пловдив, само че като не вкарват...За цяла пролет ЦСКА има един добър мач - с Лудогорец за Купата, само че не може да разчиташ на една среща. На 99 % отпадат от борбата за купата.

Задържат се в сметките само тъй като и Лудогорец са трагични. Падна на равнището на Левски и ЦСКА-София. Играчите на " Българска войска " нямат самочувствие, това им липсва. Един Неделев има нрав да се надиграва с ЦСКА, а те нямат да се надиграват даже с Ботев. Сега към този момент всеки мач ще им е тежък, тъй като всички видяха, че не е ужасно. Лошото е, че с тази игра отблъснаха почитателите, които ги подкрепяха впечатляващо ", споделя Майкъла пред " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР