Бившият депутат от ИТН и сегашен съветник на финансовото министерство

...
Бившият депутат от ИТН и сегашен съветник на финансовото министерство
Коментари Харесай

Каримански нападна Асен Василев: Обядваше в служебния стол и не си плащаше

Бившият народен представител от Има Такъв Народ и настоящ консултант на финансовото министерство Любомир Каримански атакува персонално съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. В студиото на Нова телевизия той описа, че като финансов министър Василев обядвал в стола на министерството, само че не си плащал.

„ Когато един министър на финансите си разрешава да обядва в стола на ведомството, без да си заплаща сметката, а ползвайки пари от данъкоплатеца, това може да покаже единствено по какъв начин ще ръководи огромните финанси ”, съобщи Каримански. Всъщност, от личните му думи стана ясно, че Василев в действителност си е плащал, само че не безусловно от джоба си, а от средствата, които се поставят по закон на всеки министър за представителни разноски.

След вчерашния спор за бюджета в Народното събрание, Каримански отговори на рецензиите на Асен Василев към финансовото министерство. „ Ние стъпваме на макроикономически индикатори, създадени от МФ, както и той е направил преди. Тоест или Василев е излъгал, когато е стъпил на тези индикатори през февруари, или в този момент стъпва на други индикатори, които са му по-изгодни ”, разяснява някогашния претендент за гуверньор на Българска народна банка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР