Бившият депутат от Илинойс и кандидат за губернатор Уилям Сам“

...
Бившият депутат от Илинойс и кандидат за губернатор Уилям Сам“
Коментари Харесай

Бивш сенатор от Илинойс спря федералния съдебен процес, след като внезапно призна за измама и пране на пари

Бившият народен представител от Илинойс и претендент за губернатор Уилям „ Сам “ Маккан ненадейно се призна за отговорен в четвъртък по девет обвинявания за телени измами, пари пране и укриване на налози, спирайки федералния му развой за корупция за корист с до 550 000 $ вноски за акцията.

Маккан, който прекъсна договарянията за съглашение за признание на виновността предходната есен, когато уволни назначения от съда юристи, направиха анулацията на третия ден от правосъден развой пред съдията Колийн Лоулес от Окръжния съд на Съединени американски щати. Последният му юрист, Джейсън Винсънт от Спрингфийлд, изиска той да бъде освободен от ареста като част от договорката, само че Лоулес отхвърли концепцията, като сподели на Маккан, че единствената му опция е да предложи безусловна открита молба.

Седемте обвинявания за телена машинация и едно обвиняване за пране на пари носят присъда до 20 години във федерален затвор. За укриване на налози са три. Но комплициран набор от препоръки пред Лоулес, който нас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР