Бившият депутат от 47-ото и 48-ото Народно събрание от парламентарната

...
Бившият депутат от 47-ото и 48-ото Народно събрание от парламентарната
Коментари Харесай

Един, ако мръдне, главата ще извъртиш: Македонски граничари биха бивш наш депутат

Бившият народен представител от 47-ото и 48-ото Народно заседание от парламентарната група на " Възраждане " Ангел Георгиев е арестуван и удрян от македонски гранични служители на реда на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ". 

34-годишният политик пусна клипове в профила си във Facebook, от които се виждат колоните от чакащи коли. 

Повече от 100 леки коли и десетки камиони бяха блокирани на границата сред граничните пунктове " Гюешево " и " Деве хълм ". Пътуващи за честването на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев също бяха измежду спрените на границата коли.

След като жител се доближава към Ангел Георгиев и се оплаква, че човек от автомобил с българска регистрация е въведен в постройката на граничната работа, бившият национален представител прави опит да потърси информация за повода. Униформени чиновници се доближават към него със заповед да спре телефона, той отхвърля и се вижда битка.

Освен Георгиев, още най-малко двама българи са отведени от македонските гранични служители на реда във вътрешно помещение. 

На записа се чува ясно по какъв начин един от тях заплашва: " Един, в случай че мръдне, главата ще извъртиш. Ясно ли е? ". На фрагментите обаче не се виждат лица, защото камерата е ориентирана към пода. 

Случаят провокира реакция и от водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, който написа в профила си във Facebook:

" Това към този момент не е провокация на хулигани или опозиционни партии в Македония. Това е откровена нагла провокация от страна на държавното управление на Македония ". 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР