Бившият държавен секретар на САЩ Колин Пауъл се разграничи от

...
Бившият държавен секретар на САЩ Колин Пауъл се разграничи от
Коментари Харесай

Колин Пауъл вече не може да се нарече републиканец

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Колин Пауъл се разграничи от Републиканската партия, съобщи ДПА.

Генералът с четири звезди от запаса сподели пред телевизия Си Ен Ен, че решението на доста републиканци в Конгреса да поддържат президента Доналд Тръмп го е отблъснало от партията.

"Ето за какво към този момент не мога да се нарека републиканец ", сподели Пауъл. Той означи, че е "просто жител, който е дал своя вот ту за републиканците, ту за демократите през цялата си кариера. Точно в този момент следя какво става с моята страна и партиите не ме интересуват. "

В същото време Пауъл разкритикува остро републиканците в Конгреса, че не са се противопоставили на президента, с цел да запазят личната си политическа кариера. Нуждаем се от хора, "които ще приказват истината ", акцентира той.

През юни Колин Пауъл разгласи, че ще гласоподава за демократа Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на президентските избори през ноември, добавя Българска телеграфна агенция. Тогава Пауъл сподели, че Тръмп се е отклонил от конституцията и е станал "опасен за нашата народна власт, рисков за нашата страна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР