Бившият чалга певец и лидер на ИТН Слави Трифонов направи

...
Бившият чалга певец и лидер на ИТН Слави Трифонов направи
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Отиваме на избори!

Бившият чалга артист и водач на Има Такъв Народ Слави Трифонов направи изключително включване онлайн в своя профил във Facebook.

" Мисля, че като кажа това,което ще кажа и ще му обърнете внимание, изключително медиите. Напоследък сте положителни в това да се вършиме,че нищо не се е случило. Но в този момент ще бъдете по-осторожни, постоянно съм бил за свободата на словото. В прав текст Христо Иванов признава, че Политическа партия и Демократична България ни назовават мафия, тъй като те по този начин наподобяват 100% бели. Иванов признава, че лъже, че Има Такъв Народ са мафия. Сега в прав текст си признават, че безочливо и брутално, в прав текст, лъжат. Това е отврателно ", сподели Трифонов.

" Какъв е смисилът? Аз бърсалка ли съм? Аз ли съм оправданието за некадърността на едни дилетанти? Лъжете безочливо и непоносимо, отвращавате ме! Вместо да създавате, вие рушите ", продължи Трифонов.

Какъв министерски пост трябвало да заеме Кирил Петков? Ми никакъв, бе, Христо! Нали най-важна беше България и политиките. Ето лицемерието, възмути се чалга артистът.

" Отиваме на избори ", заяви още Слави Трифонов.

" Не ви ли е обидно, когато ви споделят какъв брой неприятен избор ще извършите. Ти, уважаеми избирателю,ще направиш своя избор - това е образец за двуличие. Хем желаят вашия глас, хем ви споделят какъв брой неприятно ще гласувате. Вие в никакъв случай не може да сбъркате,това е демокрацията и това е прелестно! ", приключи Трифонов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР