Бившият бразилски национал Дани Алвеш ще бъде освободен от затвора

...
Бившият бразилски национал Дани Алвеш ще бъде освободен от затвора
Коментари Харесай

Испанският съд пусна под гаранция футболиста Дани Алвеш за 1,1 милиона евро в очакване на обжалване на присъда за изнасилване

Бившият бразилски национал Дани Алвеш ще бъде освободен от пандиза в очакване на обжалване на присъдата му за обезчестяване в съглашение за гаранция от един милион евро, жигосано от юриста на жертвата като " правдивост за богатите ".

Решението пристигна ден откакто юристът му изиска освобождението на 40-годишния мъж на съображение, че той към този момент е изтърпял една четвърт от присъдата си от четири години и половина в досъдебния арест след ареста му през януари 2023 година.

С решението си съдът в Барселона му даде „ краткотрайно освобождение “ в подмяна на „ заплащане на гаранция от 1 000 000 евро “ (1,08 милиона долара), което също изисква той да съобщи своите испански и бразилски паспорти, да остане в Испания и да се показа на съд „ ежеседмично “.

Но решението провокира гневен отговор от юриста на младата жена, която беше изнасилена от Алвес в нощен клуб в Барселона през декември 2022 година

„ Много съм сюрпризиран и изцяло засегнат... тъй като като че ли това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР