Бившият бразилски национал Дани Алвеш беше осъден в Барселона на

...
Бившият бразилски национал Дани Алвеш беше осъден в Барселона на
Коментари Харесай

Изненада: Дани Алвеш може да излезе от затвора след 3 месеца

Бившият бразилски национал Дани Алвеш беше наказан в Барселона на четири години и шест месеца затвор за обезчестяване. Футболистът, дружно с адвокатката си Инес Гуардиля, прокурорът - Елизабет Хименес и жертвата Естер Гарсия, научиха персонално решението на съда след процеса, почнал на 7 февруари.

Според цитирания от " Труд " вестник " Марка " обаче Алвеш може да прекара доста по-малко време в пандиза. Той е там от 20 януари 2023 година и към този момент може да дава отговор на изискванията за освобождение през май тази година. Решението, постановено от Върховния съд на Каталуния, към момента не е дефинитивно и може да бъде обжалвано пред Върховния съд, което юристът на Алвеш към този момент разгласи.
 Осъдиха Дани Алвеш на 4 години и половина затвор
Осъдиха Дани Алвеш на 4 години и половина затвор

Заради обезчестяване

Ако жалбата бъде почетена, има шансове за някакви облаги. В момента, в който е излежал една трета от присъдата си, Алвеш може да получи утвърждение за непълен престой в пандиза, което значи единствено да спи и да прекарва осем часа дневно там.

Друг късмет за понижаване на присъдата е положителното държание и развиването на културни и професионални действия в пандиза, както и погашение на обезщетение на жертвата (той към този момент е платил 150 000 евро).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР