Бившият английски национал Джо Харт ще напусне настоящия си клуб

...
Бившият английски национал Джо Харт ще напусне настоящия си клуб
Коментари Харесай

Бърнли маха скъпото разочарование Джо Харт

Бившият британски национал Джо Харт ще напусне сегашния си клуб Бърнли, оповестява "Дейли Мейл ". Според изданието, "виненочервените " ще пуснат вратаря да си върви като свободен сътрудник през лятото, макар че го взеха едвам преди 12 месеца от Манчестър Сити.

Харт стартира мощно сезона и пази в няколко мача поради травмите на Том Хийтън и Ник Поуп. За последно обаче пази в провалянето с 1:5 от Евертън точно на Коледа и от този момент е бил 17 пъти единствено неизползвана запаса за отбора си.

Интерес към него има от два неназовани френски отбора, тъй че се чака той да продължи кариерата си в Лига 1. Стражът има опит отвън Англия, откакто игра като преотстъпен в Италия с екипа на Торино, само че "биковете " не избраха да го изплатят за непрекъснато.

В Бърнли се чудят какво да вършат с вратарите си, защото разполагат с общо петима в първия състав. Другият, който ще си тръгне като свободен сътрудник, е Андерс Линдегаард, който в предишното пази и на Манчестър Юнайтед. Така 33-годишният Хийтън и 27-годишният Поуп ще продължат да се борят за титулярното място, а трети избор ще е Адам Легджинс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР