Бившият английски футболист Дейвид Бекъм атакува киното, съобщава Cinefish.bg.Интересът му

...
Бившият английски футболист Дейвид Бекъм атакува киното, съобщава Cinefish.bg.Интересът му
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм щурмува киното

Бившият британски футболист Дейвид Бекъм нападна киното, оповестява Cinefish.bg.

Интересът му към Седмото изкуство не е от през вчерашния ден. Все отново Бекс се снима в много филми, в това число като себе си в „ Гол! “, както и с дребни функции в два от последните филми на Гай Ричи „ Мъжът от U.N.C.L.E. “ и „ Крал Артур: Легендата за меча “. Ето че фамозният футболист основава своя продуцентска компания Studio 99, която ще приготвя документални филми и телевизионни стратегии.

Сред разработваните планове са такива, отдадени на спорт, пътувания и мода, като в някои от тях ще взе участие и самият Бекъм. Предполагаме, че в тези за мода ще се вихри неговата брачна половинка, певицата Виктория Бекъм, която към този момент е измежду стожерите на модата във Англия.

Дейвид Бекъм щурмува киното

Studio 99 ще работи в съдействие с компанията Uninterrupted на ЛеБрон Джеймс. Сред горещите им планове е документален сериал за „ Интер Маями “ – футболният клуб, чийто съсобственик е Бекъм. 

Той основава новата продуцентска компания в съдействие със своя дълготраен управител Дейвид Гарднър и Никола Холсън, която ще е ръководещ шеф. Очакваме с интерес и дали Бекъм няма да опита шанса си в Холивуд.

Името на компанията му е обвързвано с 1999 – годината, в която фамозният футболист реализира най-големите си триумфи. Тогава той се дами за Виктория, тогава се ражда първият му наследник и тогава прави требъл със своя клуб „ Манчестър Юнайтед “, спечелвайки купата във Висшата британска лига, ФА къп и Шампионската лига.

За момента Studio 99 се намира в Лондон, само че следва разширението на компанията в Лос Анджелис.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР