Бившите президенти на САЩ Бил и Хилари Клинтън останаха заедно

...
Бившите президенти на САЩ Бил и Хилари Клинтън останаха заедно
Коментари Харесай

Вътре в брака на Бил и Хилъри Клинтън от диви сексуални слухове до скандал с аферата с Моника Люински

Бившите президенти на Съединени американски щати Бил и Хилари Клинтън останаха дружно през върховете и паденията на техния 40-годишен брак, от неговата противозаконна спекулация с 22-годишен стажант, който твърди, че ги „ харесва млади “ в правосъдното дело на Гислейн Максуел.

Новопубликувани документи от гражданско дело от 2015 година, заведено против съучастника на Джефри Епщайн Максуел, бяха оповестени в четвъртък и включват съд транскрипции, както и имената на високопоставени фигури, свързани с милиардера педофил.

Една от жертвите на Епщайн, Йохана Сьоберг, разказа многочислени обвинявания в полово непозволено държание против опозорения магнат пред правосъдните заседатели. Г-жа Сьоберг също свидетелства, че макар че в никакъв случай не е срещала 42-ия президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, Епщайн един път й отбелязал, че „ Клинтън ги харесва млади “.

Чрез представител Клинтън отхвърли да е посещавала домовете на Епщайн, да е имала какъвто и да е контакт с него през последните 20 години и да е знаела за „ ужасните му престъплени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР