Бившите футболисти на Хебър (Пазарджик) Г. Андонов, Д. Везалов, Й.

...
Бившите футболисти на Хебър (Пазарджик) Г. Андонов, Д. Везалов, Й.
Коментари Харесай

Бивши играчи и треньори съдят Хебър заради неизплатени заплати

Бившите футболисти на Хебър (Пазарджик) Г. Андонов, Д. Везалов, Й. Апостолов, А. Георгиев, В. Марчев, Д. Пехливанов и Г. Стоичков, а по този начин също и някогашните треньори А. Кирилов и Г. Петров сезираха Национална агенция за приходите за нарушение на трудовоправните взаимоотношения от страна на клуба.

След обещано наставление от Национална агенция за приходите, клубът да почисти отговорностите към всички някогашни и сегашни чиновници на клуба, са изплатени единствено на вторите. Ще бъде сезиран съдът, а също по този начин и лицензионната комисия на БФС. В допълнение към нарушаванията на клуба по отношение на своите някогашни и сегашни чиновници, се загатва и отнемане от едномесечно заплащане, без посочена правна причина и без никакви подписани документи, с които въпросните лица дават своето единодушие, на всички сегашни футболисти и треньори, включително и някои от горепосочените имена.

Ощетените футболисти и треньори са в неразбиране, защото клубът е общински и с сходни дейности не уронва единствено личният си престиж, а и този на самият град Пазарджик, който неотдавна бе определен за " Европейски град на спорта " за 2020 година и те би трябвало да са образец за спазването на законите в Република България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР