Бивши почивни станции по морето, както и чисто нови хотели

...
Бивши почивни станции по морето, както и чисто нови хотели
Коментари Харесай

Бивши почивни станции по морето и чисто нови хотели отиват на тезгяха

Бивши почивни станции по морето, както и чисто нови хотели до плажа и магазини отиват на тезгяха за рекордните близо 1.16 млн. лева В края на сезона бирници разпродават както изоставени, неработещи здания, по този начин и новопостроени в летните ни топкурорти за общо 1 157 610 лева, сподели инспекция на " Телеграф “.

Ще се наддава общо за 6 парцела в Приморско, Обзор, Слънчев бряг и Златни пясъци, сочи информация от Камарата на частните правосъдни реализатори. Всички здания са оповестени за продажба в последните три дни на август и при започване на септември, когато е и краят на летния туристически сезон.

Предложение

Сред забавните оферти е някогашен санаториум на Южното Черноморие, който се намира в почивна станция наоколо до ММЦ сред курортите Китен и Приморско.

Става дума за 3-етажен парцел от 168 квадрата за 281 640 лева с туристическо предопределение. Сградата е от солидна, стоманобетонна структура и тухлена зидария.

Външно е без сложена топлоизолация, като фасадата е отчасти облицована с натурален камък. Покривът е от бетонна плоча, а общите елементи са с фаянс и теракот, измазани и боядисани. Сградата е без асансьор. 

Хотел

Апетитен и най-скъп от оповестените за продажба курортни парцели е цялостен комплекс в Обзор. Частните правосъдни реализатори са го оповестили за 725 798, 80 лева В тази стойност влизат 24 пространства с друга повърхност – сред 314 квадрата и 12-20 квадрата всеки.

Имотите са част от апартхотел в Обзор, предопределен за сезонна употреба, в регион с построена инфраструктура и в непосредствена непосредственост до плажа.

Обектите са в постройка от монолитна стоманобетонна структура и тухлена зидария, с външна топлоизолация, фасадна мазилка и багра, покрив с положена хидроизолация и водоотвеждане.

Имотът е обвързван с градските мрежи на инженерната инфраструктура - електрозахранване, водоснабдяване и канализация. 

Салони

Фитнеси, фризьорски и козметични салони и от южните, и от северните морски курорти също отиват на тезгяха.

Търг ще има за фитнес в Златни пясъци. Обявената цена е 32 652 лева, а площта е малко над 98 квадрата. Също от края на август има оповестени три парцела в Слънчев бряг, които костват надлежно 29 040 лева, 26.960 лева и 61 520 лева

Те са в нова постройка и са предопределени за магазини или салони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР