Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

ВТГ Г. Ст. Раковски с награда за Предприемчива професионална гимназия

Бивши и сегашни възпитаници от
ВТГ " Г. С. Раковски ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Най-предприемчива професионална гимназия! Заслужено самопризнание за колектива на Варненска комерсиална гимназия! Благодаря сътрудници, че имате смелостта да сме невероятни! Това написа в профила си във фейсбук шефа на ВТГ " Г. Ст. Раковски " във връзка следващото справедливо отличие, видя Varna24.bg . Ето и информацията, споделена на уеб страницата на МОН от през вчерашния ден:

Научихме децата си да бъдат смели, да мислят, да не се тормозят да показват себе си, да имат самочувствие, че могат, да имат вяра, че са измежду най-хубавите, да мечтаят, че могат да трансформират света.

Така заместник-министърът на образованието и науката Мариета Георгиева заключи 20-годишната работа за насърчаване на предприемачески умения и финансова просветеност у възпитаници и студенти на " Джуниър Ачийвмънт “.

По време на младежкия бизнес конгрес на организацията " Изгряващи звезди “ за 14-ти път бяха раздадени награди за предприемчиви учебни заведения, учители, професионални гимназии, ментори. Обявени бяха и спечелилите в националното съревнование " Учебни компании “.

Зам.-министърът напомни мисълта на Джани Родари, че преди да научим децата да мислят, би трябвало да ги научим да измислят. " Това е да провокираш младежите да измислят и да им дадеш убеденост, че няма граници на това, което можеш да измислиш, да им дадеш простора и свободата “, сподели Мариета Георгиева.

Тя разгласи за " Предприемчиво учебно заведение " на България новаторската езикова гимназия в Хасково " Проф. доктор Асен Златаров “.

Награда за " Предприемчива професионална гимназия " получи комерсиалната гимназия " Георги Стойков Раковски “ във Варна.

Специален знак за повсеместен принос за развиването на профил " Предприемачески " получи Ели Руменова, преподавател в 108. СУ " Никола Беловеждов " в София.

Първо място в категорията " Най-добра Учебна компания на България “ взе ЧЕГ " Проф. Иван Апостолов " в София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР