Бивши германски национали се изказаха изключително критично към националния отбор

...
Бивши германски национали се изказаха изключително критично към националния отбор
Коментари Харесай

Германски легенди критикуват играта на националния отбор

Бивши немски национали се изрекоха извънредно сериозно към националния тим и играта му на международното състезание, само че множеството от тях считат, че разлъка с Йоахим Льов не би трябвало и няма да има. " Сега към този момент знам, най-малко ненапълно, какво е възприятието да бъдеш почитател на Англия толкоз дълго време. Още при започване на шампионата, при загубата с 0:1 от Мексико, си личеше, че на тима му липсват някои неща. Нямахме верния състав, нямаше го отборният дух, нямаше я пристрастеността, нямаше ги и водачите ", съобщи капитанът на първенците от 1990-а Лотар Матеус. " Нещо би трябвало да се промени, тъй като представянето на този тим не беше почтено за немски народен отбор. Истински неуспех за немския футбол ", добави някогашният селекционер на България.
Феликс Магат, който има мачове като халф в Бундестима и е печелил вътрешното състезание като треньор, означи, че националният тим следва пътя на клубовете, които се показват все по-лошо в Европа. " Не съм си и представял сходен неуспех ", написа той във фейсбук, добавяйки, че представянето на тима като цяло " беше толкоз отчайващо, че няма смисъл да се търси провинен ". Бившият бранител и международен първенец Гуидо Бухвалд съобщи пред Кикер, че не вижда смисъл за смяна: " Льов свърши отлична работа през последните 12 години. Въпреки разочарованието, мачовете на международното състезание би трябвало да бъдат анилизирани умерено и той да остане отпред на тима ".
Томас Берхолд, който също беше бранител в тима през 1990-а, се усъмни в избора на футболисти. В изявление за Антене Байерн той съобщи следното: " Да оставиш Сане, Петерсен и Вагнер отвън състава си е неточност. Льов постоянно е твърдял, че желае да бъде и европейски първенец. Той към този момент стана международен първенец и към момента е, тъй че аз считам, че ще продължи да води тима ". Бившият халф Бернд Шустер също счита, че Льов ще остане. В изявление за Онда Серо той сподели, че " нищо няма да стане, като се изключи че през септември ще сложим ново начало. Към Льов има задоволително доверие ".
Олаф Тон, различен някогашен халф, изясни: " Има доста неща, за които селекционерът би трябвало да се погрижи. В момента персонално на мен ми наподобява, че са нужни радикални промени ". Оливер Кан, който работи за ZDF, съобщи, че за него е " цялостна тайнственост " играта на тима в груповата фаза. Той я оприличи като " апатична ". ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 2:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР