Бившата №1 в женския тенис Наоми Осака изгуби контрол над

...
Бившата №1 в женския тенис Наоми Осака изгуби контрол над
Коментари Харесай

Наоми Осака се разплака след подвикване от публиката


Бившата №1 в женския тенис Наоми Осака изгуби надзор над страстите си при загубата от Вероника Кудерметова (0:6, 4:6) в Индиън Уелс.

По време на мача от втория кръг четирикратната носителка на трофеи от Големия шлем се разплака поради подвикване от публиката.
Снимка: Reuters

Чу се " Naomi, you suck " (Наоми, не ставаш) и това разстрои японката, която помоли за премахване фена, само че съдията на стола й отговори, че не е видял от кое място е пристигнала обидала.

След края на мача Осака изясни през сълзи прочувствената си реакция. " Да ме наскърбяват тук... гледах видеото по какъв начин Винъс и Серина биват обиждани също тук, в случай че не сте го гледали, вижте го. Не знам за какво, само че това влезе в главата ми по време на мача ", сподели международната №78.



Сестрите Уилямс бойкотираха шампионата в Индиън Уелс в продължение на 14 години поради преживелица през 2001 година

Тогава Винъс се отхвърли от мача си със Серина поради травма, а това не се хареса на публиката и последваха освирквания за по-малката сестра по време на финала с Ким Клайстърс.
Снимка: Reuters

Миналия септември Наоми Осака разгласи, че желае още веднъж да изпитва приятност от тениса и по тази причина си взе отмора. Турнирът в Индиън Уелс бе едвам трети за нея от този момент.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР