Бившата тенис звезда Мария Шарапова се сгоди за британския търговец

...
Бившата тенис звезда Мария Шарапова се сгоди за британския търговец
Коментари Харесай

Честито! Мария Шарапова се сгоди

Бившата тенис звезда Мария Шарапова се сгоди за английския търговец на творби на изкуството Александър Гилкс - някогашният брачен партньор на най-хубавата другарка на Меган Маркъл Миша Нону.

Гилкс, чието положение се прави оценка на над 20 милиона $, и Шарапова споделиха новината за годежа си в обществените мрежи.

„ Благодаря ти, че ме направи доста, доста щастливо момче! Искам цялостен живот да те обичам и да се изучавам от теб “, написа Гилкс в Instagram.

Шарапова добави: „ Аз казах„ да “ от първия ден, в който се срещнахме. Това беше нашата дребна загадка ".

Гилкс е израснал в Англия, учил е в колежа Итън, дружно с принцовете Уилям и Хари , и е непосредствен другар с принцеса Юджини и Пипа Мидълтън.

Той се раздели с Нону през 2016 година, 4 години след екстравагантната им венецианска женитба , която събра звездни посетители, в това число членове на кралското семейство.

Шарапова се отдръпна от тениса по-рано тази година след забележителна кариера, включваща пет трофеи на сингъл от Големия шлем. Тя печели "Уимбълдън " през 2004 година, когато е едвам на 17. След това победи на всички други огромни надпревари, на Откритото състезание на Франция - два пъти, през 2012 и 2014 година

Сред мъжете на сърцето ѝ в предишното са фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн, звездата от НБА Саша Вуячич и Григор Димитров.
 15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР