Бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка цъфти и визуално, и

...
Бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка цъфти и визуално, и
Коментари Харесай

Бонка на Юксел стана милионерка от кучета

Бившата брачна половинка на Юксел Кадриев Бонка цъфти и образно, и финансово, откогато наби шута на водещия след шумно и изпълнено с отвратителни взаимни обвинявания бракоразводно дело. Някогашната оперна певица сега е притежател на един от най-големите кучешки развъдници на Балканите, а годишният й оборот възлиза на 4-5 милиона евро, научи извънредно Lupa.bg от експерти в сектора.
Бонка Георгиева, която в този момент носи семейството на новия си брачен партньор Янош Ласло, се е открила в сръбския град Суботица, ситуиран покрай границата с Унгария. Там отглежда стотици породисти животни за обмен, присъединяване в надпревари и киноложки изложения.

Проверка на Lupa.bg сподели, че единствено през днешния ден компанията й „ Балкански шедьовър ” е оповестила за продажба при песа от разнообразни породи с цени межди 1100 и 1600 евро.

Бонка цъфти, откогато се раздели с водещия
Певицата в никакъв случай не е крила, че е изцяло захласната от кучетата, които отглежда от години. Хобито й обаче се е трансформирало в извънредно рентабилен бизнес с помощта на финансовата помощ на брачна половинка й Ласло. Бонка е луда по солидната британска порода нюфаундленд. Кучетата от този тип могат да доближат тегло до 70 кг и са селектирани за извличането на тежки риболовен лодки на брега.

Още преди да се раздели с водещия на новините по Би Ти Ви, Бонка стана създател на Националния български нюфаундленд клуб. Бившата на Юксел Кадриев няма никакво желание да се връща в България, с цел да е по-близо до детето си – 18-годишната към този момент Габриела. Г-жа Ласло избира дъщеря й да гостува в развъдника, като несъмнено обилно поема всички пътни разноски на девойката.
Разводът на Бонка Георгиева и Юксел Кадриев се проточи няколко години поради това,че двамата не можеха да се схванат за родителските права над щерка си Габриела. В последна сметка тв звездата продължи да отглежда 14-годишното момиче.

Припомняме също, че водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си обич – варненката Диди Янкова. На 21 юни предходната година морската столица потъна в тъга, откакто красивата бизнес дама и хореограф на състезанието „ Мис Варна ” угасна от рак.
52-годишната Диди бе муза на журналиста в продължение на към година. Двамата по-късно се разделиха тихомълком, а след това Кадриев по този начин и не обявява друга обществена връзка. Тези дни актрисата Яна Маринова шокира със своя фотография, направена на гроба на своята починала другарка.
Преди да издъхне от подлата болест предходната пролет, Диди се мъчила грубо към 3 месеца.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР