Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, май е

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, май е
Коментари Харесай

Бившата на Благо Георгиев заприлича на Анджелина Джоли?

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев – Есмер Омерова, май е попрекалила с интервенциите. 

„ Made in China ”, „ Прилича на китайската Анджелина Джоли " - това са самочаст от мненията на нейните почитатели в мрежата.
                             

Откакто годеникът й Макс Давидов я зарязал, танцьорката напълно се е вманиачила по подобренията. Тази година тя навърши 30 години, а към този момент има куп корекции.

Есмер има три пластики на носа, две интервенции на бюста, четири корекции на джуките, интервенция върху скулите и на брадичката. Това са известните корекции, а сигурно има още, за които не знаем. Омерова е изтрила всички фотоси от преди да легне под ножа, тъй като не се харесвала по какъв начин е изглеждала по рождение.

Някогашната хубавица се хвана с треньора по бокс Макс малко след трагичния бракоразвод с Благой Георгиев през 2018 година Футболистът и Есмер се разделиха с гръмък скандал, поради изневерите му и той има възбрана да вижда сина си Елай.
                             

Танцьорката по аржентинско танго получи и диамантен годежен пръстен от мачото, само че до женитба по този начин и не се стигна. Първите сигнали за настъпилия край даде Есмер, откакто изтри всички общи фотоси с Макс от обществените мрежи.

Говори се, че Есмер страда от хранително разстройств, поради манията й да наподобява слаба и непрекъснатото недояждане.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР