Бившата съпруга на актьора Васил Драганов – Андреа, опроверга твърденията

...
Бившата съпруга на актьора Васил Драганов – Андреа, опроверга твърденията
Коментари Харесай

Андреа Драганова: Багажът ми беше в торби за боклук, а децата ги мъкнеха сами

Бившата брачна половинка на артиста Васил Драганов – Андреа, опроверга изказванията му, че води рядко сина им Давид на учебно заведение, и сподели пред " Телеграф “, че всяка заран го съпровожда до школото.

" За мен е безумство да каже, че съм завела Давид два пъти на учебно заведение. Всеки ден го повеждам. След учебно заведение сестра му го взима. По моя самодейност го повеждам и на футбол “, показа тя и добави, че двамата имат съглашение за споделено родителство.

Андреа признава, че през последната седмица е подложена на огромен прочувствен стрес. Всъщност по този начин е от началото на раздялата.

" С Васил сме дружно от края на 2003 година Имаме и две прелестни деца. Имаме доста щастливи моменти дружно. През последните години свадите започнаха да зачестяват и напрежението да ескалира.  От началото на 2021 година непрестанно имаше кавги и пред децата “, споделя тя и издава, че през лятото не е била позволена до фамилната им вила в Царево от майката на Васил и точно тогава тя все по-сериозно е почнала да мисли за разлъка.

" Имаше доста напрежение, само че имах вяра, че поради децата ще се съберем. Да преодолеем дружно тази рецесия. За страдание това не се случи. През есента взех окончателното решение - да се разделим “.

Двамата провели спокоен диалог тогава и решили да отглеждат децата си по равно. Разбрали се и Васил да остане в фамилния дом с тях, тъй като са привикнали, а и тъй като се водел на негово име.

" Преди 13 година той ме накара принудително да подпиша следбрачен контракт, в който да подпиша, че се отхвърлям от жилището, в случай че се разведем “.

Андреа признава, че Васил й е оставил ключа от жилището, с цел да върви да се грижи за децата и да го поддържа, само че един ден той я заплашил, че в случай че не го върне – ще смени ключалката.

" Поредният горчив хап беше, когато отидох да си групирам багажа, децата го мъкнеха сами. Може би към 30 торби, в чували за отпадък ми беше събран целият багаж. В коридора във входа. Взе ми ключа от вкъщи ни “.

Именно тогава почнало и отчуждаването на децата, за които Андреа споделя, че са най-важното нещо в живота й. През лятото тя още веднъж ще стане майка. Засега не приказва за новия си мъж.

Споделя, че двамата са щастливи и изчаква комфортния миг да запознае децата си с него.

" Васил пред вашата медия е поискал благополучие на мен и новия ми мъж, само че не съм сигурна в неговата откровеност.  Въпреки опитите му в този момент още веднъж съм си близка с децата. Синът ми към момента го е боязън да се запознае с новия човек до мен, тъй като са му наговорени доста неща. Не желая да го стресирам, има време за всичко. Вярвам, че ще бъдем едно огромно семейство всички дружно “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР