Бившата репортерка на Гала Зейнеб Маджурова проговори за преместването си

...
Бившата репортерка на Гала Зейнеб Маджурова проговори за преместването си
Коментари Харесай

Зейнеб каза защо предаде Гала: Щастлива съм от промяната

Бившата кореспондентка на Гала Зейнеб Маджурова проговори за преместването си от Нова в конкурентната bTV. В изявление за Grazia красивата туркиня разкри по какъв начин съвместява ролята на водещ и на майка на 2-годишната Мириам, и за това по какъв начин се е трансформирал животът й след нейната поява.

" Щастлива съм, че направих тази смяна. От една страна, ми се връщаше на работа след 2-годишно неявяване от малкия екран, а от друга – желаех да направя нова крачка за себе си. Така че какво по-добро решение от това да отида в bTV ", признава Маджурова, която не страда за раздялата с Гала.Красавицата, която стана известна в " Биг Брадър ", добавя, че от медията първо са я поканили в екипа си, а по-късно са водили договаряния под каква форма да се случи това.

" Идеите ни съответстваха с това, че управлението на малкия екран и в частност екипът на утринния блок са имали предпочитание да създадат нов друг сегмент, който да обгръща повече начин на живот тематики, където имам вяра е моята мощ. Беше въпрос на тайминг и единомислещо взехме решение, че това е най-хубавото позициониране за мен, появявайки се на екран ", добавя Зейнеб, която е запазила другарските си връзки с водещата на " На кафе ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР