Бившата репортерка на Гала от На кафе - Зейнеб Маджурова, ...

Бившата репортерка на Гала от На кафе - Зейнеб Маджурова,

Тв рокади: Любимка на Гала й заби нож в гърба

Бившата кореспондентка на Гала от " На кафе "-Зейнеб Маджурова, се мести в bTV. Известната ТВ водеща и всемирски журналист се присъединява към екипа на „ Тази заран “ като лице на новия развлекателен сегмент на излъчването, който ще се излъчва всеки петък след 9:00 часа. Във финалните 30 минути от излъчването тя ще показва на наблюдателите настоящи вести, обвързвани със светския и възпитан живот по света и в България, както и тематики, които най-мощно са развълнували обществените мрежи. Ексклузивни изявленията с наши и интернационалните звезди и известни персони от сферите на културата, изкуството и спорта също ще бъдат акцент на седмичната лайфстайл графа.

Първият ѝ посетител този петък, 29 октомври, ще бъде огромната певица Йорданка Христова. Всеки петък Зейнеб Маджурова ще бъде и част от утринния коментаторски панел на „ Тази заран “ сред 6.00 и 7.00 ч., където дружно с главните водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова и водещите на спорта, времето и новините, ще разискват настоящите и любопитни вести и идните обстоятелства за деня.

" След повече от двегодишна пауза се завръщам на малкия дисплей. Сама избрах да се отдръпва, тъй като родих момиченце, споделя се Мириан. Когато забременях, взех решаването, че желая да се отдам на нея ", споделя Зейнеб.

" Предпочетох да се отдам качествено и пълноценно на тези доста съществени моменти за нас, майките ", добавя тя.

" Зрителите да чакат непредвиденото всеки петък. Вече водим договаряния за изявленията с някои международни звезди ", разкрива Зейнеб.

" И нашите, и чуждите звезди са малко по-суетни. Винаги диря да създам изявленията, в които да изкарам допустимо най-забавното, тъй като за тях към този момент сме чували всичко. Именно такова изявление ми следва на следващия ден ", споделя тя.

" Първото ми изявление в рубриката е с дама, която е била за пример на доста генерации-огромната, неповторима и извънредно вълнуваща жена, майка и звезда Йорданка Христова на следващия ден ще бъде наш посетител. Мой посетител! ", не крие вълнението си Маджурова.

Зейнеб за пръв път сподели и фотоси от бременноста си в излъчването. 

" Щастлива съм-това в действителност е най-голямото благополучие ", споделя тя за майчинството.

" Работя в телевизия от 18-годишна и след двегодишна пауза малко стартира да ми липсва тази магия. Работата стартира да ми липсва още след първата година ", споделя тя.

Източник: standartnews.com