Бившата репортерка на Гала от На кафе - Зейнеб Маджурова,

...
Бившата репортерка на Гала от На кафе - Зейнеб Маджурова,
Коментари Харесай

Тв рокади: Любимка на Гала й заби нож в гърба

Бившата кореспондентка на Гала от " На кафе " - Зейнеб Маджурова, се мести в bTV. Известната ТВ водеща и всемирски журналист се причислява към екипа на „ Тази заран “ като лице на новия развлекателен сегмент на предаването, който ще се излъчва всеки петък след 9:00 часа. Във финалните 30 минути от предаването тя ще показва на феновете настоящи вести, свързани със светския и културен живот по света и в България, както и тематики, които най-силно са развълнували обществените мрежи. Ексклузивни изявленията с наши и интернационалните звезди и известни персони от сферите на културата, изкуството и спорта също ще бъдат акцент на седмичната начин на живот графа.

Първият ѝ посетител този петък, 29 октомври, ще бъде огромната певица Йорданка Христова. Всеки петък Зейнеб Маджурова ще бъде и част от утринния коментаторски панел на „ Тази заран “ сред 6.00 и 7.00 ч., където дружно с главните водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова и водещите на спорта, времето и новините, ще разискват настоящите и любопитни вести и идните събития за деня.

" След повече от двегодишна пауза се завръщам на дребния екран. Сама избрах да се отдръпва, тъй като родих момиченце, споделя се Мириан. Когато забременях, взех решението, че желая да се отдам на нея ", споделя Зейнеб.

" Предпочетох да се отдам качествено и пълноценно на тези доста значими моменти за нас, майките ", добавя тя.

" Зрителите да чакат непредвиденото всеки петък. Вече водим договаряния за изявленията с някои международни звезди ", разкрива Зейнеб.

" И нашите, и непознатите звезди са малко по-суетни. Винаги диря да направя изявленията, в които да изкарам допустимо най-интересното, тъй като за тях към този момент сме чували всичко. Именно такова изявление ми следва на следващия ден ", споделя тя.

" Първото ми изявление в рубриката е с дама, която е била за пример на доста генерации - огромната, неповторима и извънредно вълнуваща жена, майка и звезда Йорданка Христова на следващия ден ще бъде наш посетител. Мой посетител! ", не крие вълнението си Маджурова.

Зейнеб за пръв път сподели и фотоси от бременноста си в предаването. 

" Щастлива съм - това в действителност е най-голямото благополучие ", споделя тя за майчинството.

" Работя в телевизия от 18-годишна и след двегодишна пауза малко стартира да ми липсва тази магия. Работата стартира да ми липсва още след първата година ", споделя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР