Бившата номер 1 в световната ранглиста по тенис за жени

...
Бившата номер 1 в световната ранглиста по тенис за жени
Коментари Харесай

Халеп вярва, че Патрик Муратоглу ще ѝ помогне да се върне на върха в световната ранглиста

Бившата номер 1 в международната класация по тенис за дами Симона Халеп разяснява, че е избрала Патрик Муратоглу за собствен персонален треньор с желанието още веднъж да се върне на върха. Халеп има две трофеи от Големия шлем като за последно завоюва „ Уимбълдън “ през 2019 година.

30-годишната румънка има вяра, че Муратоглу е индивидът, който ще й помогне да усъвършенства класирането си и отново да се бори за трофеи в шампионатите от Големия шлем.

„ Поканих Патрик да работим дружно, тъй като в действителност желая още веднъж да изкача на върха. Чувствам, че той е най-подходящият човек, който може да ми помогне за тази цел. Извадих шанс, че той имаше опция да одобри тази оферта. Да, желая да се върна на върха и несъмнено, че бленувам за нов успех в Големия шлем. Това е нещото, за което работя всеки ден “, разяснява Симона Халеп.

„ Искам да натрупам повече физически мощ, с цел да мога да играя по нападателно. За това е належащо мощно тяло. Работя върху това “, добави Халеп.

Тя призна, че от известно време желае да работи с френския експерт, само че Муратоглу в началото е отказал. След диалог със Серина Уилямс, на която също е персонален треньор, той е трансформирал мнението си и е приел да работи с румънската тенисистка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР