Бившата моделка Райна Караянева, която доскоро беше известна с това,

...
Бившата моделка Райна Караянева, която доскоро беше известна с това,
Коментари Харесай

Бившата на Башар Рахал възстановила носа си с част от реброто

Бившата моделка Райна Караянева, която до неотдавна беше известна с това, че е дамата до Башар Рахал, призна, че се е подлагала на голям брой пластични интервенции.

Райна има 13 интервенции единствено на носа и като множеството българи постоянно отскача до Турция, с цел да се разкрасява. Първата процедура направила още на 17 години, и то без знанието на родителите си. Заминала на летен лагер, а се върнала и изненадала мама и баща с опериран нос. Не харесала резултата и траяла да търси съвършенството. Това отключило затруднения, само че тя не се отказала от последващи интервенции. Признава, че е имало миг, в който тези интервенции са резонирали в съществени провали.

" Имаше моменти, в които не ме слушаше главата. Пристрастих се, бях като захласната...Имала съм повече хирурзи в живота си, в сравнение с мъже. Нещата се оправиха, откакто " подарих " две ребра. Оказа се, че хрущялната конструкция на носа може да се наруши в резултат на доста интервенции и ребрата могат да я заместят. Намесите й в целостта  могат да доведат до прекъсване на кръвотока, некроза, проблеми с дишането, колапс на носна бариера и така нататък Имала съм всичко изброено ", прецизира Райна.

Тя обаче комфортно премълча другите усъвършенствания, които си е правила - няколко корекции на бюста, скулите и устните, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР