Бившата Мис България Ивайла Бакалова загатна в какъв палат се

...
Бившата Мис България Ивайла Бакалова загатна в какъв палат се
Коментари Харесай

Ето го палатът, в който се шири Ивайла Бакалова

Бившата Мис България Ивайла Бакалова загатна в какъв дворец се шири у нас, откакто се прибра от Дубай за непрекъснато. Красавицата, която преди кроеше проекти да живее в чужбина е заменила арабската приказка с дом с прелестна панорама към планината, видя HotNews.



Миската сподели в няколко сторита по какъв начин обичания й Весо Брадата я глези за женския празник. Много балони във формата на сърца излетяха от автомобила й, а по-късно се вижда и същинската част от подаръка й в дома на известния ресторантньор. Именно там Бакалова живее от известно време насам и се радва на всевъзможни луксове, които й подсигурява обичания. От фрагментите, които тя разгласява в Инстаграм се вижда голяма врата и ограда, а зад тях е и самия дворец, който си има и басейн.



Смуглата хубавица за първи път сподели част от парцела на баровеца, още по Коледа, когато разгласява фотоси и видеа с елхата и двете им чисто бели котки. Преди това тя дълго време не споделяше никакви фотоси, което съответства с интервала, в който Весо Брадата лежа в ареста с неразбираема орис. През този интервал варненката поддържаше заведенията му, като през свободното време пътуваше из страната.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР