Едва ли има някой, който не е, запознат със случая

...
Едва ли има някой, който не е, запознат със случая
Коментари Харесай

Андре Токев няма спомен как е карал пиян

Едва ли има някой, който не е, осведомен със случая от ноември 2021 година, защото с изключение на водеща вест в тв новинарските излъчвания, той бе и запечатан в клипче.В късото видео, снимано от очевидци, се виждаше по какъв начин началник Андре Токев ръководи внушителния си автомобил с изчезнали, джанти. Някой евентуално ги бе свалил в опит да го спре въпросната вечер да се качи пийнал зад кормилото, само че без триумф.Самият Токев няма особени мемоари от случката. Той призна виновността си, извини се обществено и понесе наказването си, като излежа присъдата си в пандиза в Казичене, която бе над 5 месеца.

Постъпката му, коментира той, била вследствие на дълготрайно натоварене и стрес, което се засилило по време на пандемията и се опит да избави ресторантьорския си бизнес. След случилото се, началник Токев не пие никакъв алкохол. Не единствено в пандиза, където, несъмнено, градусовите питиета са табу, а и на открито.За да понесе по-леко наказването си, той бил с настройката, че в пандиза ще има опция да подреди мислите, си, да спортува, да чете книги и да работи по самоусъвършенстването си. Така че всеки ден началник Токев правел извършения във фитнеса четял книги. Отделял време да да поддържа връзка с другите наказани:
Реклама
„ За мен хората в пандиза преди всичко са хора. Всеки има своите проблеми. Не ме интересуваше доста кой защо лежи. Имах доста приятни диалози с някои от тях “, споделя Токоев. „ Когато започнах да сготвям за 300 индивида в пандиза, това ме върна в годините, в които бях стажант. Тогава готвехме в тези остарели фурни и огромни тави. Отново бе предизвикателство да направиш нещо от нищо, т.е. от малко артикули да сготвиш нещо положително ".

Докато бил пандиза, жена му, с която имат две дъщери Елиза и Рената, се борила всеки ден, с цел да резервира фамилния ресторантьорския бизнес. Не било лесна задача, още повече, че в допълнение напрежение оказвали мнобройните изявления в медиите, написа „ Минаха години “.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР