Доказателството е във видеото по-долу, където ще чуете гласа от

...
Доказателството е във видеото по-долу, където ще чуете гласа от
Коментари Харесай

Таен глас командва в Ергенът

Доказателството е във видеото по-долу, където ще чуете гласа от слушалката да подсказва на Алек Младенов по време на срещата му с Магдалена: „ Алек, прегърни я! Прегърни я! “. Секунда по-късно Ергенът безропотно извършва нарежданията на продуцента.

За да се чуят заповедите на тайния глас от слушалката, звукът би трябвало да е интензивен до дъно. „ По принцип приказват безшумно на Алек по този начин, че да не се издадат пред камерите и гласът на процедура е неосезаем от фена. В множеството случаи обаче девойките чуват всичко, което му диктуват, тъй като са прекомерно покрай него “, разкриват източници на Интриги.
Реклама

Подобен случай имаше и в първия сезон на „ Ергенът “, когато даже феновете чуха по какъв начин шушукат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. В следствие Виктор самичък е поискал да махне „ бръмбара “. При Алек обстановката се оказала по-сложна, защото в множеството от случаите той самичък не знаел по какъв начин да реагира и предпочитал да го направляват посредством авансово открит сюжет.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР