Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе от щастие в

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе от щастие в
Коментари Харесай

Бившият мъж на Николина Ангелкова я замени със страхотна красавица

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе от благополучие в това прословуто селфи с ексглавния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Но красивата й модифицирана усмивка помръкна, когато трябваше да изясни какви са връзките й с изпадналия в недружелюбност Коцев. Ангелкова стана пишман, както споделят в родния й край, като рекла пред прокуратурата,че въобще не се разпознава на фотосите.

Родена е в родопското градче Крумовград през 1979 година, само че отраства в кърджалийския квартал " Гледка “. Като всяко момиче от провинцията мечтае за своя богат принц, който да я заведе в столицата. Още от ученичка въздиша по Джордж Клуни и Леонардо ди Каприо. По-късно, като министър на туризма, ще реализира детската си фантазия да се щракне с любимците си от екрана. Докато във властта, се снима с всички непознати актьори, които идват на фотоси в България. През 2017 година и 2018 година участва персонално на блестящата гала за раздаването на премиите " Оскар “.

Гореща фенка е на скъпите и маркови тоалети

На аления килим получава късмет да разноски красивите си рокли измежду филмовите звезди, които се чудят коя е непознатата дама със странния акцент. Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Самюел Джаксън, Леонардо ди Каприо, Дженифър Аниетън, Ейдриън Броуди, Оливър Стоун – това са част от звездите, с които напористата Ангелкова се снима. На фотосите артистите наподобяват леко стреснати, а тя сияе в усмивка.

Тази година отскочи и до " Сантяго – Бернабеу “ за мач на обичания " Реал “ (Мадрид), където се щракна с клубния необут Флорентино Перес.

Николина сбъдва и моминския си идеал да си вземе богат мъж. И в действителност, Христо Ангелков е брачен партньор – фантазия! Вземат се на красива сватбена гала през 2014 година, когато тя е министър на превоза, а дъщеричката им Далия е на 6 месеца. С Христо се срещнали в Бостън, където учат.

Сред гостите имаше хора от целия свят, даже екзотична индийка в обичайно сари. Разведоха се скрито през 2020 година Причината -бизнесменът вдлъбнат до уши в по-млада и красива жена, с която се срещнал в компанията си. Когато стартира сантименталната му връзка с хубавицата Михаела Цветанова, още е публично с Ангелкова. Тя резервира прилични връзки с някогашния си поради дребната, задържа и семейството му. В началото на годината се събраха за 10-ия рожден ден на Далия. Партито бе в тузарския " Ре клуб “ в идеалния център на София, който е благосъстоятелност на таткото. Известен е измежду столичани като Виенската сладкарница.

Христо Ангелков е огромна съчка в бизнеса с първокласни недвижими парцели. Регионален управител и ръководещ сътрудник е за " Сотбис България “. Престижната интернационална компания продава у нас и в чужбина топ парцели в затворени комплекси, първокласни здания, еднофамилни къщи измежду зеленина и басейни, на чужденци, както и богати българи, някои от тях са много известни.

Например, апартамент от 107 кв. м. в баровския квартал " Изток “, се продава за 380 000 евро, или 760 000 лв., освен това без таксите, комисионите и налога. Това прави по 3550 евро на квадрат. В порт-фолиото на компанията има и по-големи и скъпи парцели. Бившият на Ангелкова е бизнес сътрудник с крупния предприемач Красимир Шалев, който е притежател на строително капиталовата компания " Бигла 3 “. Сградите му са в първокласния сегмент. Купувачи не липсват. Шалев е един от огромните спонсори на ГЕРБ.

Самата Николина също е много богата.

Има сбирка от жилища в София, като с едното жилище от 304 квадрата е подсигурила невръстната Далия. Тя живее в по-скромен апартамент от 150 квадрата, платила го от спестявания. За жилището на щерката татко й Панайот Панайотов дарил 480 000 лв.. Таткото има съществени ползи в  строителството на пътища.

Той е шеф и притежател на 50 % от пътностроителната компания " Графит комерс “. През последните няколко години записаното в Кърджали сдружение е спечелило голям брой контракти за разчистване и ремонт на разнообразни трасета. Печели поръчките, до момента в който Ангелкова е във властта, само че КПКОНПИ не се е тормозила от спор на ползи.

Иначе Николина откри разтуха от раздялата със брачна половинка, като легна под скалпела. Подложи се на ринопластика, направи си напълно нова 24-каратова усмивка, повдигна скулите. Хора от обкръжението й настояват, че си падала по тънката част и обича да впечатлява мъжете. Казват, че до момента в който Александър Манолев й е заместник-министър в транспортното ведомство, напориста дама му правела недвусмислени подмятания. Авантюрата завърши със скоростното овакантяване на левента.

След политиката Ангелкова стана съучастник на предприемача Валентин Златев. Служители на милиардера споделят, че заплатата й в туристическото сдружение " Тера уей “ е 30 000 лв. месечно, или по хилядарка дневно.

Полагала й се и служебна кола— мощен звяр " Майбах “.  Николина е миноритарен съучастник на Вальо Златев в градежа на петзвезден хотел в Танзания до неземно красивите естествени паркове " Серенгети “ и " Нгоронгоро “. 

Бижуто е под марката на " Кемпински “ и е утвърдено от локалните управляващи. Там богати туристи от целия свят заплащат луди пари, с цел да видят от близко огромната петица на Африка – лъвове, леопарди, слонове, носорози и кафърски биволи, написа " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР