Бившата кметица на Младост, която излежава присъда за корупция, ненадейно

...
Бившата кметица на Младост, която излежава присъда за корупция, ненадейно
Коментари Харесай

Иванчева излезе от килията, изловиха я в Младост

Бившата кметица на „ Младост ”, която излежава присъда за корупция, внезапно се появи в квартала си. Тя бе изловена да се разхожда сина си до блока, в който живее, съобщи „ България през днешния ден ”.

Оказва се, че Иванчева нито е помилвана, нито е освободена предварително, а 6-годишната й присъда е краткотрайно прекратена. Целта е в границите на няколко дни някогашната кметица да може да мине на проучвания и да обърне внимание на здравето си, за което от месеци упорства пред администрацията на женския затвор в Сливен. От локалната прокуратура потвърдиха за вестника, че са спрели наказването на Иванчева.
-->
„ Поради здравословен проблем е прекратено наказването на Иванчева за 7 дни, за постъпване в болница в София. Проблемът не може да бъде решен на място в Сливен. Към пандиза има медицински център със експерти и техника, само че когато е по-сериозен казусът и изисква намесата на други експерти, тогава пандизчиите са извеждани “, показва представителят на Окръжната прокуратура в Сливен Ваня Белева-Терзиева. По думите й, когато се прекъсва наказването по здравословни аргументи, първо се произнася окръжният прокурор, след което постъпва съобщение и от пандиза.

Поради неналичието на медикаменти и лекуване Иванчева заведе дело против пандиза, само че то беше прекъснато от съда. Няколко пъти надзирателите я водят за обзор, в това число до София, само че той по този начин и не се реализира. Екскметицата се оплаква от парадонтоза и се притеснява, че може да й опадат зъбите. От напрежението след ареста тя стартира да стиска ченето си и венците й взели да се оголват.

Освен това от години има дребен израстък на хипофизата. Заради въздействието му върху хормоните с години Иванчева не можеше да забременее. Затова през 2021 година се подложи на ин витро от незнаен донор и се снабди със сина си Валентин-Александър. Преди дни момченцето стана на година и половина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР