Бившата жена на актьора Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, дари

...
Бившата жена на актьора Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, дари
Коментари Харесай

Бившата половинка на Ивайло Захариев с невероятен жест към жените с репродуктивни проблеми

Бившата жена на артиста Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, подари яйцеклетки, с цел да помогне на дами с репродуктивни проблеми.

" С Yoana Georgieva сме поели първия си мирис дружно и в този момент дружно ще дарим яйцеклетки, с цел да се родят дечица в фамилии, които имат потребност. Започнахме процедурата по друго време, само че биологията и Виктория Димитрова си имат свое мнение и наподобява, че и това премеждие ще го изживеем дружно. Наскоро научих, че хората, които се нуждаят от донор на яйцеклетки (и сперматозоиди) се усилват с всеки минал ден, а донорите не доближават. Държавата е разрешила импорт от непознати банки, само че и това не е задоволително. Вносът е безценен и с ниска успеваемост, а това не оказва помощ на българските фамилии.
свързани новини6383на 11.01.2022
Въпреки, че въпреки всичко е вид, скандалните разкрития за български жители, които $даряват$ в Гърция под строй, а след това се продават в Испания и назад в България, примесени под всевъзможни националности, способства за страховете измежду пациентите и още повече обезсърчение. Безнадеждност, финансово безсилие. Националността и българският ген са обособена тематика, само че и те са мощен претекст като българи (жени и мъже) да оказваме помощ на българи$, написа Миряна преди време.

" Всеки, който реши да стане донор на яйцеклетки или сперматозоиди, даже да го направи единствено един път, ще подари наслада и смисъл на стотици хора. Не желая да пропагандирам никой, тъй като това е доста персонален избор. Споделям, тъй като се вълнувам и тъй като допускам, че има хора, които към момента не знаят за потребността от този вид донорство. Даряваме парченце от себе си с цел да се роди дете$, написа още Захариева.

Миряна има две прелестни момчета от артиста Ивайло Захариев, за които двамата поставят грижи, макар че са разграничени, а Ивайло към този момент има друга жена до себе си, припомня " Уомън.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР