Бившата говорителка на Кирил Петков-Лена Бориславова, повече от седмица е

...
Бившата говорителка на Кирил Петков-Лена Бориславова, повече от седмица е
Коментари Харесай

Какво се случва?! Лена Бориславова повече от седмица е в неизвестност

Бившата говорителка на Кирил Петков-Лена Бориславова, повече от седмица е в неопределеност. 32-годишната юристка е потънала вдън земя, откакто на 22 август разгласи, че няма да взе участие като претендент за депутат от листите на Политическа партия в идните избори.

Въпреки че фаворитката на някогашния министър председател бе безапелационна, че ще продължи да поддържа партията си, дейностите и демонстрират таман противоположното, предава ПИК. Лена не съпровожда сътрудниците си по време на националната им предизборна обиколка в страната и тотално им е обърнала тил. Освен това отклонява и всевъзможни предложения за медийни изяви, въпреки допреди броени седмици да не излизаше от студиата на националните малките екрани.

Бориславова реши да се дистанцира от политиката поради накърненото си персонално достолепие след поредицата от кавги, в които името и неведнъж бе забърквано през миналите няколко месеца. Близки до ексговорителката на Петков разкриха, че около слуховете за интимната и връзка с експремиера и разпадналия се годеж с дългогодишния й сателит в живота Мирослав Иванов, тя е отключила тежка меланхолия.

Хора от обкръжението на Бориславова считат, че е потърсила поддръжката на своята по-малка сестра Маргарита, като даже имала планове да замине за прочут интервал от време при нея във Франция, с цел да се отдалечи от проблемите си у нас.

Сестрата на Лена от много време работи като доктор в елитна болница в покрайнините на Париж. Двете с Маргарита били извънредно близки и юристката със сълзи на очи изпратила по-малката си сестра на летището, когато преди година тя взела решение да емигрира от България за непрекъснато и да търси шанса си в Европа.

Докторката е била в България последно през юли, когато си взела годишен отпуск и се прибрала, с цел да практикува обичаното си занимание – планинско катерене, както и да се види с роднините си.

Всъщност точно родителите на Лена били главната причина тя да вземе решение да прекъсне политическата си кариера след единствено 6 месеца във властта. На майка й и татко й по никакъв начин не им било прелестно всекидневно да чуват жлъчни мнения по адрес на дъщеря им, което неизбежно се отразило на техните другояче безоблачни връзки.

Известно е, че бащата на Бориславова – Здравко, е огромен столичен предприемач с империя от компании, които се занимават с търговия с здравна техника, а майка й работи в областта на човешките запаси. От Лена се отдръпнали и родителите на нейния към този момент някогашен избраник Мирослав Иванов, които с тъга понасяли срама от слуховете в дребния град Ямбол, където живеят, че снаха им въртяла обич с Петков зад тила на техния обичан наследник.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР