Бившата гимнастичка Цвети Стоянова прекрати отношенията си с останалите златни

...
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова прекрати отношенията си с останалите златни
Коментари Харесай

Цвети Стоянова Втрещи Всички! Гимнастичката Каза Край! Близките В Неведение, Тя Е

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова приключи връзките си с останалите златни момичето и загърби изрично гимнастиката и спорта – написа „ България през днешния ден “, като се базира на нейни близки.
Цвети, която оцеля след рухване от шестия етаж в столичния кв. „ Надежда “ и живее втори живот, не комуникира с нито една от своите някогашни съотборнички в националния тим по художествена гимнастика в обществените мрежи.

В персоналния си профил в Инстаграм Цвети Стоянова не поддържа връзка с досегашната си най-близка другарка от ансамбъла Цветелина Найденова. Спасената от експертите в „ Пирогов “ гимнастичка е безапелационна, че е завършила дефинитивно връзките си със своята съименичка. По думите ѝ очевидно тя няма място повече в живота на Найденова.

„ Няма късмет от моя страна да се сдобрим. Видях доста неща, които е писала и споделила за мен Найденова. Това значи завършек на връзките ни вечно “ – безапелационна е Цвети Стоянова.

След като оцеля, Цвети радикално промени визията и целите си. Боядиса се руса, усили гърдите си и на няколко пъти си подари отмора в Дубай. Плътно до нея остана единствено гаджето ѝ – вратарят на „ Локо “-София Александър Любенов. Наред с това гимнастичката изтри всичките си общи фотоси с останалите девойки от ансамбъла и остави единствено тези от началото на новия ѝ живот. В тях доминират фотосите с гаджето, няколко приятелки и новият й силиконов бюст – разяснява изданието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР