Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и талантливият актьор и режисьор Мариан

...
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и талантливият актьор и режисьор Мариан
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се върна при Куката: Двамата са заедно на морето

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и надареният артист и режисьор Мариан Вълев наподобява още веднъж се носят на крилете на любовта. Двамата съчетават потребното с приятното на родното ни моренце. Лошото момче на българското кино прави нов план с паметното име - " Чалга ".

Близки до двамата са на мнение, че те са възобновили взаимоотношенията си още преди няколко месеци, а съгласно други тяхната връзка в никакъв случай не е серпантина. Въпреки че са били разграничени за по-дълго време, двамата в действителност не са спирали връзката между тях.

 Мариан Вълев

На морето Мариан съумява да съчетава потребното с приятното, макар че по-голямата част от времето си прекарва на снимачния терен. В свободното време съумява да се наслаждения на морската атмосфера с обичаната си, отскачайки до плажа или околните заведения. 

Цвети знае, че планът му е значим и не желае да му лишава изцяло от силата. Двамата към този момент резервират безмълвие по плана и детайлите към персоналните си връзки.

Голямата изненада за феновете ще бъде появяването на поп певицата Христина Христова – Тита. Това ясно загатна самата тя, пускайки фото от фотосите. „ Един час сън, само че скоро ще ме видите в неповторим филм ”, написа звездата в Инстаграм.
                             

Кадърът предизвика редица въпроси дали инцидентно основната роля не е поверена на русокоската от Силистра, защото по-рано самият режисьор показа, че историята е за момиче, което мечтае да стане музикална звезда, само че сред кариерата и фантазиите среща човек, който я кара да се колебае – кой път е по-важният.

Във кино лентата ще влязат още куп звезди от гилдията като ненадминатите Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов - наличието им е лек намек, че хуморът ще е на високо равнище, а и че лентата бързо ще стане известна и обичана.

Очаква се филмът да излезе на екран през февруари или март 2023 година.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР