Бившата гимнастичка Елизабет Василева, за която чухме повече покрай участието

...
Бившата гимнастичка Елизабет Василева, за която чухме повече покрай участието
Коментари Харесай

Елизабет от Игри на волята лъсна полугола в джакузи /снимки/

Бившата гимнастичка Елизабет Василева, за която чухме повече около присъединяване й в "Игри на волята ", събра погледите с извънредно провокативна фотография.
Минцончето е решило да му отпусне края след присъединяване си във формата, където стигна до полуфиналите. През целия сезон феновете не откъсваха взор от задните й елементи, а в този момент тя реши да им покаже, че и начело не е за изхвърляне.
От фрагмента виждаме, че Елизабет е на прелестно местенце - натопена в джакузи, а извън е същинска снежна приказка. А Елизабет е по бански - фантазията на огромна част от нейните почитатели от мъжки пол.
Елизабет очевидно няма срещу от голотата, откакто по време на присъединяване си в "Игри на волята " не спираше да демонстрира задните си форми. Сега пък няма срещу да се пусне полугола от джакузито, само че и не би трябвало да има каквито и да е терзания, защото има удивителна фигура на състезател, която не трябва да се крие.
"Аз ще бъда твоят снежен човек, който да се усмихва паралелно и топи от деликатност с теб ", гласи един от мненията под горещия кадър на Елизабет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР