Бившата фолкдива Мария, която в момента е щастливо омъжена за

...
Бившата фолкдива Мария, която в момента е щастливо омъжена за
Коментари Харесай

Критично слаба: Мария изплаши феновете

Бившата фолкдива Мария, която сега е щастливо омъжена за трети път, към този момент плаши почитателите с визията си. И макар че в обществените мрежи миньончето прави всичко допустимо да убеди почитателите си, че се е отказала от диетите, методът по който наподобява тялото ѝ, приказва друго.

Говори се, че Мария е достигнала до сериозните 40 кг и към този момент е по-слаба даже от 13-годишната си щерка. Макар и в Инстаграм да разгласява по какъв начин похапва сладки изкушения и пица, евентуално истината е по-различна и тя не допира въглехидрати, с цел да бъде допустимо най-фина в очите на брачна половинка си.

Много от почитателите, които я обикнаха през годините, подлагат на критика Мария за външността ѝ, като са безапелационни, че тя не е по никакъв начин здравословна. Изпълнителката в никакъв случай не е криела, че се подлага на жестоки хранителни режими, а сега упражнява надзор и над менюто на щерка си, като ѝ не разрешава шоколад, тестени произведения, картофи и ѝ позволява само нискокалорична храна. А за какво е толкоз прецизна в това отношение - Мария споделя, че съгласно нея, всяко момиче би трябвало да бъде научено да следи тежестта си, тъй като е значимо.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР