Бившата депутатка от Има такъв народ Виктория Василева коментира актуалната

...
Бившата депутатка от Има такъв народ Виктория Василева коментира актуалната
Коментари Харесай

Виктория Василева от ИТН: Последните два дена доказаха, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено

Бившата депутатка от " ИТН " Виктория Василева разяснява настоящата политическа конюнктура.

" Последните два дни потвърдиха, че още веднъж се придържаме към максимата, че нищо остаряло не е забравено и нищо ново не е научено. За следващ път партиите не разчетоха вярно резултата от изборите и продължиха да играят някаква лична игра. На моменти изглеждаше сякаш напук и на персонално възмездие. В продължение на доста години омразата стартира да става по-силен тласък в политиката, даже по-силен в сравнение с желанието за власт ", сподели в „ Денят стартира “ пхо Българска национална телевизия тя.

„ Много се надявах, че партиите този път ще подходят институционално, а за жалост, огромна част от тях подходиха прочувствено и там пристигна конфликтът на неразбирането “, разяснява тя.

Според нея е неправилна тезата, която анализаторите в доста дълъг интервал от време са насаждали, че изборът на ръководител на Народно събрание, ще обуслови бъдещото болшинство в Народното събрание.

„ Изборът на ръководител на Народно събрание няма общо с последващите диалози дали ръководството ще бъде съдружно или друга форма на предстоящ кабинет. Дори част от партиите повече се притесняваха от това да не им лепнат следващия етикет, че са дали своят вот с някоя политическа партия. По този метод се сложиха линиите даже преди самите диалози “, добави Василева.

Тя счита, че се злоупотребява с настояването за прекомерна гласност, тъй като има диалози, които е належащо да се проведат в спокойна атмосфера без медии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР