Бивша звезда на Дисни е на български терен за снимките

...
Бивша звезда на Дисни е на български терен за снимките
Коментари Харесай

Звезда на Дисни снима у нас

Бивша звезда на " Дисни " е на български терен за фотосите на нов филм. Става въпрос за Дилън Спраус, който се прочу с ролята си в " Лудориите на Зак и Коди ". Актьорът взе участие в игралната акомодация на бестселъра на " Ню Йорк Таймс " - " Beautiful Disaster ", която провокира скандал и протест измежду почитателите.

Причината е, че скоро откакто беше направено формалното известие за кино лентата мнозина показаха в Туитър терзания по отношение на предишното на авторката на книгата Джейми Макгуайър, по която режисьорът Роджър Кембъл работи за новата лента.

Същевременно те сложиха под въпрос концепцията за основаване на филм, основан на нейната работа.

Освен признанието, което завоюва за своите бестселъри, Макгуайъr е известна с това, че споделя мнението си по някои чувствителни тематики в обществените медии, което не един път е водило до неодобрителни реакции измежду почитателите й. Тя е упреквана от тях в расизъм и тирада на ненавист поради изявленията си, в които се разпознава като " бяла " и непосредствено или косвено отпраща обиди към хора с наднормено тегло.
свързани новини4692на 01.09.2021
Режисьорът Роджър Кембъл и преди този момент си е сътрудничил със Спраус в хитовия филм After We Collided. Освен екранния Зак Мартин към актьорския състав се причисляват още Вирджиния Гарднър, Остин Норт, Либе Барър, Итън Ембри и Роб Естес. Макар да няма точна информация къде тъкмо се завърта камерата, се допуска, че става дума за студията на Ню Бояна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР