Бивш колега на Меган Маркъл разкри, че британски медии се

...
Бивш колега на Меган Маркъл разкри, че британски медии се
Коментари Харесай

Колега на Меган: Искаха да излъжа за връзка с Маркъл

Бивш сътрудник на Меган Маркъл разкри, че английски медии се пробвали да го подкупят, с цел да излъже, че имал връзка с херцогинята на Съсекс. Саймън Рекс, остаряло гадже на Парис Хилтън, споделя, че преди Меган да стартира живота си с принц Хари, от неназован таблоид му предложили 70 хиляди паунда против признанието, че е излизал с Маркъл.

„ Отказах солидна сума пари, тъй като не счетох, че постъпката е редна. Да не приказваме, че щях да разруша кралското семейство. Бяха подготвени да платят пъклен доста “, спомня си артистът.

Рекс споделя, че той и Меган се срещнали на снимачната площадка на сериала „ Cuts “ и излезли на обяд единствено един път по време на взаимната си работа.

„ Нищо не се случи. Не сме се целували. Един път се видяхме отвън терена, само че не беше като на среща “, добавя Саймън.

Рекс е същият сътрудник на Меган, който през 2018-а съобщи: „ Не стигнахме до втора среща, тъй като когато започнахме да се целуваме, имах мирис на чесън. Почувствах се доста жалко. Тя не постъпи жестоко, просто беше откровена. После се смяхме, тъй като беше пъклен неудобно. “

Сега, две години по-късно, Саймън е безапелационен: „ Просто бяхме сътрудници. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР