Бивш финансов министър се оказа реалният собственик на апартамента в

...
Бивш финансов министър се оказа реалният собственик на апартамента в
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ: Бивш финансов министър от ГЕРБ купи 3 апартамента в Париж за 10 млн. евро

Бивш финансов министър се оказа действителният притежател на жилището в Париж, за който се писа, че е платен за 10 милиона евро от българския предприемач Георги Тучев, разкриват осведомени с бизнеса.

На този стадий името се пази в загадка. Всеизвестен е фактът, че е постоянна процедура политиците да влагат мръсни пари в покупка на парцели посредством подставени лица.
Запознати разкриват, че става дума за финансов министър от ГЕРБ, забогатял извънредно доста около до момента си с властта.

Въпросният парцел е ситуиран в един от най-луксозните квартали на френската столица. Апартаментът е бил благосъстоятелност на извратеняка американски мултимилионер Джефри Епстийн, заяви „ Блумбърг “. Той действително обгръща две съединени жилища на ул. „ Фош “ №22 с обща повърхност 685 кв. м. плюс студио и трети дребен апартамент на последния етаж на постройката, намираща се на по-малко от километър от Триумфалната арка.

Сделката за жилището е сред Георги Тучев и JEP – френска компания, която урежда наследствените каузи на Епстийн. Извършена е на 29 юни, съгласно документа, който е забелязан от Bloomberg.

Посредник по договорката е Propriétés Parisiennes Sotheby’s International Realty против такса от 420 000 евро. Първоначално домът е разгласен за продажба против 11,9 милиона евро, само че цената е свалена.

Името на Епстийн притегли вниманието в Съединени американски щати и Европа с това, че е построил и години наред е развивал мрежа за примамване и трафик на девойки, обезчестяване на десетки от тях и даването им за проституция на фамозни и авторитетни негови познати.
Сред тях бе и принц Андрю – братът на крал Чарлз Трети, който завърши съмненията против него с извънсъдебно съглашение за милиони долари и бе изваден от майка си Елизабет Втора от листата с членове на фамилията, изпълняващи задължения на Короната.

Епстийн бе наказан на къс период затвор за един от случаите с 14-годишно момиче, след което още веднъж бе арестуван в Съединени американски щати след идването си от Париж при разкритията за мрежата му, само че беше открит обесен в килията си.

Част от средствата за парижкия апартамент ще отидат за специфичен фонд, с който ръководещите имуществото на Епстийн обезщетяват неговите жертви.
Имотът на втория етаж с 5-метрови тавани е украсен от известния фотограф и дизайнер Алберто Пинто и има приемни, сауна, фитнес, зала за разтривки, добавени от Епстийн преди към 20 години.
Източник: narod.bg
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР