Биткойнът успява да се възстанови частично от по-ранния спад в

...
Биткойнът успява да се възстанови частично от по-ранния спад в
Коментари Харесай

Биткойнът отново тръгна надолу

Биткойнът съумява да се възвърне отчасти от по-ранния спад в цената си в часовете на азиатската търговия, само че не съумява да премине на позитивна територия, записвайки намаляване от 1,2%, оповестява Bloomberg.

По този метод цената на криптовалутата доближава равнище от 8480 $, откакто през вчерашния ден биткойнът регистрира най-големия си спад в границите на деня от януари 2018 година Това е първият път от юни насам, в който цифровата валута се търгува под 9000 $.

Широкият измерител Bloomberg Galaxy Crypto Index се повишава с 0,2 на 100, до момента в който конкурентните криптовалути етер и рипъл записват минимални растежи по време на търговията на азиатските тържища.

Като причина за пониженията трейдърите показват разнообразни аргументи – от несполучливото въвеждане на еднодневни биткойн фючърси в понеделник до цялостната рискова атмосфера при обичайните активи. Подкрепяното от Intercontinental Exchange Inc. взаимно дружество Bakkt издаде 113 еднодневни договора във вторник.



Виджар Айяр, началник „ Бизнес развиване “ сингапурското звено на английската компания за търговия с крипто валути Luno, вижда спомагателен спад на биткойна до края на годината до към 7500 $.

Спадът от днешния ден също по този начин значи, че биткойнът завършва сесията под своята междинна стойност при затваряне за последните 100 дни от март. През април, май и юни валутата регистрира прогресивен тренд, достигайки връх от 13 852 $. През последните седмици тя се колебаеше към равнище от 10 000 $./investor.bg



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР