Биткойн (BTC) показа признаци на потенциално възстановяване, след като преживя

...
Биткойн (BTC) показа признаци на потенциално възстановяване, след като преживя
Коментари Харесай

Биткойн: Пазарът може да скочи с 60% след рязка разпродажба

Биткойн (BTC) сподели признаци на евентуално възобновяване, откакто претърпя забележителна ликвидация, която провокира шокови талази на целия крипто пазар.

Анализатор уточни композиция от механически индикатори и исторически трендове, с цел да поддържат оптимистична вероятност за бъдещото показване на този цифров актив.

По-специално, крипто аналитик, прочут като “ “, в обява от 20 август акцентира, че неотдавнашният спад в цената на Биткойн е довел показателя на относителната мощ (RSI) до най-ниската му точка от над две години, което допуска евентуален сюжет на свръхпродажба.

Анализаторът означи, че цената на Биткойн е достигнала основно равнище на поддръжка, което преди този момент е работило като опозиция в продължение на съвсем една година. Поразителен аспект е историческата връзка сред рухването на RSI на BTC под 30 и последващите придвижвания на цената му.

Според анализатора при всеки случай, когато RSI е падал под този предел, цената на Биткойн е преживявала скок, вариращ от 28% до впечатляващите 60% в следствие:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР