Биографията на принц Хари и Меган Маркъл беше официално обявена.

...
Биографията на принц Хари и Меган Маркъл беше официално обявена.
Коментари Харесай

Скандал: Хари и Меган се изповядват

Биографията на принц Хари и Меган Маркъл беше публично оповестена. „ Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family “ ще бъде 320 страници и ще излезе на пазара първо онлайн на 11 август, по-късно и по книжарниците на 20 август.

„ За първи път ще бъдат разкрити интимни елементи от живота на Хари и Меган. Ще бъдат опровергани доста от слуховете, които преследват кралската двойка. Омид Скобие и Каролин Дюранд са измежду дребното кореспонденти, на които им е разрешен неповторим достъп до същинския живот на съпрузите. Биографията е писана благодарение на най-близките хора на херцозите и е откровен и съкровен взор върху смелите Хари и Меган, които не се опасяват да нарушават традициите, да изградят собствен път и да основат завещание, което радикално ще промени света “, гласи формалното изложение на книгата в „ Амазон “.

За корицата на биографията е употребена фотографията на херцозите от октомври 2018-а, когато те за първи път посетиха Съсекс.



Преди броени дни се разчу, че преди да заминат за Северна Америка, Хари и Меган са дали изявление, в което разкриват секрети детайлности към Мегзит и решението им да изоставен двора. Кралското семейство е извънредно обезпокоеното от информацията, която ще бъде показана на света. Омид е загрубял почитател на Меган и се чака съпрузите да са героите на творбата, а членовете на монархията – злодеите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР