Биляна Йотовска и Митко Димитров, дует Ритон, Драго Драганов, Боби

...
Биляна Йотовска и Митко Димитров, дует Ритон, Драго Драганов, Боби
Коментари Харесай

Стендъп шоу на шезлонги забавлява родни звезди

Биляна Йотовска и Митко Димитров, дует " Ритон ", Драго Драганов, Боби Ваклинов, Филип от bri4ka.com и Владо Димов бяха звездната, само че шумна част от екзалтираната аудитория на първото стендъп шоу на шезлонги в България. Инициатори и основни реализатори на закачливата концепция бяха Калин, Жорони и Венсан, всеобщо известни като група " Нема к`во ". Обичайно обвинените за всички театрални пакости комедианти взеха решение да потвърдят, че и в България шезлонгите може да бъдат цялостни. Наредиха ги в " Студио 5 " и като грижовни плажни арендатори съумяха да задържат своята аудитория с часове по време на стартовото шоу за сезона.

Събитието гарнира извънредното присъединяване на Иван Динев-Устата, който сервира коктейл от авторското си стендъп зрелище " Звездите откъм гърба ". Дори единствено заглавието подсказва, че хуморът на Устата може да е мъчителен при погрешен и внезапен банкет (особено в случай че се " поеме " от известните персони - герои в неговата сатира). Но не това беше най-опасното нещо на сцената. Всичко можеше да приключи съдбовно след номера на Венсан - илюзиониста в групата.

Като един от най-популярните фокусници в България, Иван Петров-Венсан изиска от европейския и безспорен балкански първенец по културизъм Митко Димитров телефона му. Сложи го в плик, подреди го до други опаковани по този метод устройства, разбърка ги и помоли Драго Драганов да... удря с чук по тях! Спестяваме съсипващите детайлности. Важното е, че развръзката беше щастлива, за което " Нема к`во ", от една страна, благодарят на щедростта на Димитров, от друга - на ловкостта на Драганов, а от трета - на безспорните магични умения на Венсан.

Шоуто на шезлонги откри сезона за " Нема к`во " и даде старт на противоположното преброяване до огромното национално турне на комедиантите и Шкумбата. Първата дата от занимателната обиколка е планувана за средата на октомври, а някои от градовете, които ще попаднат " под комедийния удар ", са Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Габрово и София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР