Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща

...
Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща
Коментари Харесай

Голяма промяна за Биляна Гавазова, какво става

Биляна Гавазова се е отказала от концепцията да се връща на дребния екран, най-малко към този момент. Тя е решила да върти личен бизнес, научи „ Уикенд ”. Бившата водеща на утринния блок на Би Ти Ви се е оповестила за информационен специалист и ще развива организация за пиар, настояват осведомени. 

Най-накрая станаха ясни плановете, върху които работи Биляна Гавазова, откакто напусна Би Ти Ви. От пролетта, когато стана ясно, че към този момент е безработна, тв звездата дава отговор уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя употребява едно и също изречение, което на процедура не разкрива нищо: „ Работя по планове ”. Преди дни обаче някогашната екранна половинка на Антон Хекимян в „ Тази заран ” публично се разгласи за информационен специалист. Говори се, че към този момент е подготвена с бизнес проект на бъдеща организация за пиар и даже имала някои кандидат-клиенти. Плановете й били да стартира с дребни компании, които са ориентирани към работа с проблемите на елементарния човек, и да продължи да развива концепцията на авторската си графа „ Чети етикета ” в „ Тази заран ”.
-->
Засега Гавазова не може да се похвали с особени триумфи, само че към този момент е почнала да превежда в деяние своя бизнес проект, настояват осведомени. Наскоро тя започва нещо като онлайн продължение на „ Чети етикета ”. Обеща на почитателите си в мрежата да следи по какъв начин се движат цените на съществени хранителни артикули. Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, по-късно напазарува от класираните на първите места артикули и сподели касовата си записка. Обеща от време на време да повтаря опита, с цел да стане ясно тъкмо по какъв начин се трансформират цените и по какъв начин се отразява инфлацията на джоба на българите.

Друга тематика на звездата е новогодишните празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и препоръки от експерти по какъв начин да се избегнат клопките на „ черния петък ”. След специалистите, които са й съдействали, са банкерът Левон Хампарцумян, омбудсманът Диана Ковачева, Лъчезар Богданов от Института за пазарна стопанска система и други Явно сериозните хора имат доверие в Гавазова, с цел да вземат участие в сходен персонален неин план.

Говори се, че Биляна прави всичко това, с цел да поддържа известността и контактите си, само че в това време интензивно търси клиенти за организацията си. Колелото с уговорките й постепенно стартира да се върти. През лятото някогашната водеща беше модератор на конференция за потребните и нездравословните храни по покана на италианското посолство у нас. След това бе интензивно ангажирана в кинофестивала за операторско майсторство „ Златното око ” в Попово. Между другото там се срещна с някои от някогашните си сътрудници в Би Ти Ви, които бяха измежду наградените. Говори се, че е имала директно присъединяване в организацията и популяризирането на феста. Смята се, че това са единствено първите й стъпки в бизнеса. Тепърва й предстоят огромните триумфи, уверени са познати на някогашната водеща, която е известна със своята непримиримост и пробивност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР