Било е време, когато зелените очи се смятали за рицарски,

...
Било е време, когато зелените очи се смятали за рицарски,
Коментари Харесай

Хората със зелени очи са хора на водата

Било е време, когато зелените очи се считали за рицарски, а в други епохи притежателите на зелени очи се считали за вещици. Хората със зелени очи са доста чувстителни и нежни. 

Любовта за зеленооките е свещена. Те се отличават с невероятна лоялност в любовта, както и във връзка с приятелите си, с които са доста положителни и великодушни, само че в случай че предадете доверието на подобен човек, той ще стане корав и кардинален ваш зложелател.

Зеленооките хора се отличават с устойчивост, непоклатимост, целенасоченост и убеденост, освен това те имат въображение и обичат да мечтаят. Ако са си набелязали цел, то, все пак, ще я следват, като настойчиво преодоляват всички трудности по пътя си.

Обикновено хората със зелени очи са положителни уредници, имат престиж, само че сходно на доста светлооки не им доближават житейски сили и сила. Те не се стремят към водачество, само че желаят да ги ценят и почитат и поставят старания, с цел да бъдат по-добри експерти в своята област. И постоянно съумяват.

Хората със зелени очи са реалисти, те са обективни, не работят на инцидентен принцип, а деликатно преценяват всичко и по тази причина в множеството случаи съумяват да намерят оптималното решение.

Те са акуратни, правилни, немногословни, прелестни слушатели. В тях има детайл на тайнственост и загадъчност: през днешния ден това може да бъде един човек, а на следващия ден – напълно различен. Те тънко усещат хората. Някои притежатели на зелени очи са хитри, съобразителни, могат да ъдат подли и при положение на нужда ловко да манипулират близките, само че избират да заобикалят споровете.

Повечето зеленооки са великодушни, положителни другари, сътрудници, съпрузи, само че наред с това те дълго помнят нанесената им засегнатост и предателтво, въпреки външно към този момент да са дали прошка.

По своя темперамент зеленооките наподобяват на котки: външно са самостоятелни и непристъпни, само че с хора, на които имат доверие, са нежни, ласкави и положителни, от което могат да се възпозлват недобросъвестни хора, приемайки добрротта и нежността за мекотелост и слабохарактерност.

Зеленооките са задоволително търпеливи и в случай че някой се опита да им се „ качи на главата “, може да не реагират незабавно. Но в случай че видят, че индивидът проължава да минава избрани граници, уверено ще пресекат сходно отношение и да се върне благоразположението на индивида със зелени очи е на практика невероятно.

Разбира се, съществуват голям брой нюанси на зелените очи: сиво-зелени, зелено-кафяви, жълто-зелени. И на всеки от тях са присъщи свои особености на характер и държание.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР