BILLA напомня, че валидността на старите пластики изтича в края

...
BILLA напомня, че валидността на старите пластики изтича в края
Коментари Харесай

Над 435 000 картодържатели на обновената BILLA Card

BILLA припомня, че валидността на старите пластики изтича в края на март

Четири месеца след началото на акцията по възобновяване на програмата за преданост на BILLA България, компанията регистрира над 435 000 нови картодържатели. Веригата припомня на потребителите, че след 31 март старите пластики към този момент няма да бъдат годни и ги приканва да се възползват от най-актуалните и повече на брой преимущества, в това число цифрова карта, налична в няколко бързи и лесни стъпки, през мобилното приложение BILLA APP.

„ Към 10 септември, 2020 година, броят на потребителите, част от програмата за преданост на BILLA бяха над 1 милион души. Изключително горди сме, че за толкоз къс интервал от време близо половината от тях ни се довериха още веднъж и възобновиха своята BILLA Card, чакаме тази наклонност да продължи и през първите месеци на 2021 година От стъпването си на българския пазар, не стопираме да влагаме време и сила, с цел да удовлетворим потребностите на клиентите си, предоставяйки им богато многообразие от артикули, чудесно качество и налични оферти, “ показа Норберт Мисбрандт, шеф на BILLA България.

От веригата поучават всички, които желаят да се снабдят с новата BILLA Card, да побързат да го създадат преди приключването на валидността на остарялата им карта. Те могат да го създадат във всеки един магазин на веригата в страната – посредством попълване на книжен формуляр, на терминал, разполагаем в обектите, през мобилното приложение – BILLA APP, или в уеб страницата на компанията.

Новата карта за преданост построява още по-близки връзки с потребителите. През мобилното приложение BILLA APP, всеки клиент може да избира сред седмични оферти, под формата на продуктови ваучери и над 1000 продукта с трайно ниска цена – всички те отвън специфичните промоции.  С обновената BILLA Card клиентите получават и 10% отстъпка за рождения си ден – 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник.
Старите карти ще престанат да бъдат годни след края на март 2021 година
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР