Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от ПП,

...
Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от ПП,
Коментари Харесай

Борисов побесня! Каква интрига му завъртял Кирил Петков

Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия, да не пропуснем и Има Такъв Народ. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в град Търговище. 

Те 2 години говореха доста дивотии. Като видяха за какви крадци става дума, тогава чак потеглиха да излизат от обединението, сподели той.
-->
Магистралата щеше да ви е подминала към този момент и да е към Велико Търново. Това са 2 година застой като се изключи държавния дълг, който пораства нагоре, посочи Борисов.

Като ви приказвам, наподобява, че ви се карам, а вие сте минимум отговорни. Само че теглите, еднообразно зле сте колкото и гласоподавателите на Промяната, добави той.

IСваляхме и дълга, и бяхме първенци в Европа за най-нисък дълг. Винаги е имало пари, съобщи той.

Вчера оповестиха бедствено състояние поради мигрантите. Питайте вашите съседи за какво при Бойко нямаше такова, а в този момент има? Защо неговите министри се оправиха, а тези - не?

Ако някой е бил непосредствен до нас са били " Да, България " и Промяната. Били са ми министри. Откъде тази завист? Колко добре би било един здрав дясно-центристки блок да изведе страната от рецесията.

Кирил Петков изяснява на място, че съм срещу Северна Македония. А аз от Банкя приказвам по телефона с Урсула фон дер Лайен, че не е правилно. Те, европейските водачи, на мене ми се обаждат ", сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР