Били Айлиш, Ариана Гранде и Тейлър Суифт влязоха в пряка

...
Били Айлиш, Ариана Гранде и Тейлър Суифт влязоха в пряка
Коментари Харесай

Били Айлиш срещу Ариана Гранде на наградите „iHeartRadio“

Били Айлиш, Ариана Гранде и Тейлър Суифт влязоха в директна борбата за премиите „ iHeartRadio “. Трите дами, дружно с изявените си колежки Лизо и Холзи, ще се борят за купата „ Изпълнителка на годината “ на седмото издание на церемонията на 29 март.

Айлиш получи номинация и за ария на годината за шлагера си „ bad guy “, като се изправя против Лизо, Лил Нас Х, „ Джонас брадърс “ и дуета Шон Мендес и Камила Кабейо. Били ще се бори още за премиите за топ реализатор и ария в категорията различен рок.

За наградата „ най-хубав реализатор “ ще премерят сили Ед Шийрън, Шон Мендес, Пост Малоун, Калид и Люк Комбс. Карди Би взе участие в конкуренцията за топ хип-хоп реализатор и ария за парчето „ Money “. Бионсе също се разписа и получи номинация за най-хубава R&B ария за „ Before I Let Go “.

В битката за най-хубав текст на ария вземат участие Гранде, Айлиш, Суифт, Шийрън, Лизо, Кабейо, Мендес, Холси, Селена Гомес и други. Битката за топ музикално видео е сред клиповете на Гранде, Айлиш, Кабейо, мендес, Шийрън, Джъстин Бийбър и други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР